Nye uddannelsesmuligheder i Helsingør

Copenhagen Business Academy overvejer at etablere lokale kurser i Helsingør. Onsdag den 20. april var der møde i Toldkammeret for det lokale erhvervsliv.

Copenhagen Business Academy har vist stor interesse for at åbne i Helsingør. Som en start ønsker de at fokusere på videre- og efteruddannelse, hvilket kan være interessant for det lokale erhvervsliv.

Udvikling Nord, Erhvervs- og industriforeningen, Detailhandelsforeningen og Helsingør Kommune havde  inviteret til møde om uddannelse i Helsingør den 20. april.

Der var lagt op til dialog, hvor Copenhagen Business Academy først præsenterede sig selv og fremlagde deres tanker i forhold til at åbne i Helsingør. Efter oplægget bød de fremmødte repræsentanter fra det lokale erhvervsliv ind med, hvilke behov for især efter- og videreuddannelse de kunne se hos lokale erhvervsliv.

Debatten var livlig og flere støttede op om en pointe om at der i Helsingørs lokale erhvervsliv måske ikke er den store tradition for uddannelse – måske fordi der i mange år ikke har været de store lokale muligheder.

Det blev derfor klart på mødet, at det er nødvendigt med et langt sejt træk for at ændre denne tradition og dermed få flere til at se muligheder i lokale uddannelsesmuligheder.

Copenhagen Business Academy tager nu de mange gode refleksioner med hjem og arbejder videre mod i første omgang at kunne etablere nogle lokale kurser i Helsingør fra august/september 2016.