Dørene blev slået op for smagsoplevelser fra hele verden på Værftets Madmarked i torsdags.

Værftets Madmarked holder åbent tirsdag til søndag fra kl. 11.00 til 23.00 næsten hele året.

Kim Nielsen, direktør for Værftets Madmarked, var en glad mand, da dørene blev slået op for smagsoplevelser fra hele verden på Værftets Madmarked i torsdags.

I sin velkomsttale sagde Kim Nielsen blandt andet, at ”Værftets Madmarked vil være et skib, som binder byen sammen og samtidig vil madmarkedet skaffe mellem 40 og 50 nye arbejdspladser til byen”.

Madmarkedet giver lokale iværksættere mulighed for at prøve deres koncept af,  før de åbner deres egen café eller restaurant. Men det kan også være den anden vej rundt: Cafeen JFK, som ligger på Stengade, har valgt også at åbne en bod på madmarkedet, hvor de serverer kaffe og smoothies.

Foreløbig er det 15 stadeholdere, der er rykket ind i den gamle hal ved siden af Søfartsmuseet og med udsigt til Kronborg. 

Madmarkedet fortsætter de næste godt tre år. Udover et hyggeligt spisested, er det også tænkt som et sted, hvor folk kan mødes. Løbende skal hallen være rammen om musik, petanque-turneringer, fredagsbar, kokkeskole for børn, male- muslinge-værksted og en fiskedam.

Værftets Madmarked har åbent tirsdag til søndag fra kl. 11.00 til 23.00 næsten hele året.