Få tilskud til indførelse af ny teknologi - og hjælp til ansøgningen

Er du en lille eller mellemstor produktionsvirksomhed med potentiale og ambition om at vækste, og går din vej til vækst via ny produktionsteknologi?

Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion har til formål at øge automatisering og digitalisering i små og mellemstore produktionsvirksomheder i Danmark. I alt er der afsat 42 mio. kr. til Erhvervspartnerskabet i perioden 2016-2019.

Målgruppen for partnerskabet er små og mellemstore produktionsvirksomheder med dansk CVR-nummer. Produktionsvirksomheder skal forstås primært som de virksomheder, der har en produktionslinje, hvor output efter bearbejdelse af delelementer eller råstoffer er et fysisk produkt. Ved ansøgningsfristen 1. november 2016 modtog Erhvervspartnerskabet 134 ansøgninger, hvoraf 53 er blevet udvalgt til at få tilskud.

Den nye pulje for 2017 er nu åben for ansøgninger,  og deadline for indsendelse af ansøgninger er den 24. april 2017 kl. 12.00.

Kontakt Væksthusets konsulenter for hjælp til ansøgning: Steen Lohse på slo@vhhr.dk eller tlf. 30 10 81 16 eller Kaare Trudsø på kt@vhhr.dk eller tlf. 30 10 81 10 

 

Erhvervspartnerskabet består af DI Industrisamarbejdet/DI Digital, Landbrug & Fødevarer, Dansk Erhverv/IT Branchen, Dansk Metal, IDA Ingeniørforeningen, Håndværksrådet, Foreningen af Godkendte Teknologiske Institutter samt Erhvervsstyrelsen (formand).

Her ansøger du

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer