Flere lokalt producerede råvarer på de lokale restauranter.

Strand- & Badehotel Marienlyst, Hotel Villa Brinkly samt Ny Skotterup Kro har været en del af projektet Maritim Turisme.

Projektet Maritim Turisme har i efteråret 2017 kørt et forløb for nordsjællandske fødevareproducenter og lokale restauranter. Målet har været at få flere lokalt producerede fødevareprodukter ind på de lokale restauranter.  

I Helsingør Kommune har restauranterne fra Strand- & Badehotel Marienlyst, Hotel Villa Brinkly samt Ny Skotterup Kro været en del af projektet. Restauranterne er nu i færd med at implementere de lokale råvare i deres menuer.

En del af projektet har været selve kortlægningen af de lokale producenter i Nordsjælland. 

se kortlægning

Om maritim turisme 
Projektet ”Maritim Turisme” er et samarbejde mellem Helsingør, Halsnæs og Gribskov Kommuner, Visit Nordsjælland, Helsingør Havne, Hundested Havn og Gilleleje Havn.

Projektet startede i april 2016 og forløber frem til udgangen af marts 2018. Projektet har til formål at skabe vækst, nye arbejdspladser og forretningsmuligheder hos små og mellemstore virksomheder beliggende i og omkring havnemiljøerne samt at sammentænke besøgs- og oplevelsesdelen på tværs af virksomheder.

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer