Global Entrepreneurship Week (GEW) sætter iværksætteri på dagsordenen i Danmark hele ugen.

Kick-off arrangement i mandags under overskriften "Samarbejde mellem små og store virksomheder".

Global Entrepreneurship Week 2017 blev skudt igang i mandags for tiende år i træk med et kick-off arrangement under overskriften "Samarbejde mellem små og store virksomheder". Hvert år er der et særligt tema for en række af de mange møder i GEW landet over. I år er det samarbejdet mellem iværksættere og etablerede virksomheder, hvor fokus rettes mod, hvad der gør, at den forretnings strategi er blevet så eftertragtet i de seneste år. Flere og flere store virksomheder ser nemlig fordelene i at gå i et strategisk samarbejde med iværksættere. 

Online vaskeriet  Washa fik IVÆKSTprisen 2017 i samarbejde med tekstil-giganten Berendsen, som over to omgange har investeret et millionbeløb i virksomheden. Den stærke opbakning fra Berendsen, som bl.a. tillader Washa at benytte Berendsens mange vaskerier, har givet Washa mulighed for at udvikle forretningen i en mere digital retning. Ydermere har samarbejdet ført til en eksponentiel vækst på knap 40 ansatte, 40.000 aktive kunder og den månedlige omsætning er steget fra 75.000 DKK til 1,2 mio. DKK.

GEW finder sted lige nu i 170 lande med mere end 35.000 arrangementer verden over. I Danmark afholdes mere end 150 iværksætter arrangementer i ugens løb. Se hvilke arrangementer, der afholdes i København og Nordsjælland på GEW´s hjemmeside.

Læs mere om arrangementer

I Helsingør afholdes succes online kursus på torsdag den 16. november 2017 på Kulturværftet kl. 16.00-20.00.

Tilmeld dig her