Helsingør Cityforening får nu tilført nye kræfter til det frivillige bestyrelsesarbejde.

På Cityforeningens generalforsamling blev der således valgt ikke færre end seks nye medlemmer til bestyrelsen.

De seks nye bestyrelsesmedlemmer er Henrik Madsen, varehuschef i Kvickly, Piet Petersen, direktør i Spar Nord, Camilla Lysgaard fra Lulu's Love, Michael Lagoni, caféejer og nyvalgt byrådsmedlem, Jonathan Witzke fra Witzke design i Hovedvagtstræde og Kim Backe, indehaver af Backe Vin.

I bestyrelsen sidder desuden -foruden den nuværende formand Jens Clemmensen, som er indehaver af PhotoCare, Christina Brødbæk fra Mr. August og Katja Skjøt fra Arnold Buscks Boghandel. Bestyrelsen i Cityforeningen konstituerer sig først i den kommende uge.

Samtidig indgår Cityforeningen flere nye partnerskaber og samarbejder. En ny tendens, hvor forretninger og andre i City samarbejder med Helsingør Kommune, foreninger og mange andre for at skabe mere værdi til det væld af arrangementer, der præger byen især i sommerhalvåret.

"Cityforeningen har hverken penge elle kræfter til alene at stable en masse arrangementer på benene. Derfor er det en virkelig fin trend, at vi indgår i helt nye samarbejder. Blandt andet med Helsingør Kommune, med det store træskibstræf til pinse næste år og med Sundtoldsmarkedet. Fordi der er så mange nye i bestyrelsen, synes jeg det er vigtigt, at de lige kommer ind i arbejdet, før vi lægger os fast på flere arrangementer til næste år, siger Jens Clemmensen."

Vi ser i Helsingør Kommune frem til godt samarbejde med Cityforeningen.