Kom og vær en del af Kronborgstafetten torsdag d. 1. juni 2017

I 2016 deltog 55 lokale virksomheder med over 2400 løbere. I år håber vi, at endnu flere virksomheder vil støtte op.

Kom og vær en del af Kronborgstafetten torsdag d. 1. juni 2017

Kronborgstafetten er Helsingørs svar på DHL stafetten, hvor vi kombinerer stafetløb og fællesspisning. Kronborg og de gamle værftshaller skaber perfekte rammer for et socialt arrangement for dig og dine medarbejder.  

I 2016 deltog 55 lokale virksomheder med over 2400 løbere. I år håber vi, at endnu flere virksomheder vil støtte op. 

Om Kronborgstafetten

Pris per holdpakke er 999 kr. Pakken består af 4 løbenumre samt 4 spisebilletter inkl. drikkevarer. Ekstra spisebilletter kan tilkøbes for 175 kr. per billet.

Et hold består  4 personer, som på skift skal løbe/gå med en stafet i 90 minutter, ruterne  er en to kilometer rundstrækning omkring Kronborg Slot eller Nordhavnen.

SPONSORAT - Du kan opnå omtale og synlighed ved at sponsorere Kronborgstafetten på flere måder:

Stafetpræmier

Vi ønsker at anerkende deltagernes slid og engagement ved at uddele præmier undervejs i løbet. Præmierne vil blive uddelt med rund hånd, og alle skal have lige mulighed for at få en præmie. Derfor vil speakerne løbende uddele præmier undervejs i stafetten efter egen fantasi og spontane indfald.

Det fælles arrangement

Kronborgstafetten har naturligvis også faste udgifter til sikkerhed, etablering, logistik mv. Vil du bidrage til at give nogle rabatter på leverancer eller dække en udgift, mod at din virksomhed får synlighed, så er det også en mulighed. Det kan være frugt, vand eller anden energi undervejs i løbet, leje af storskærm, tilskuerpladser, stilladsbro, afspærring o.lign, eller noget vi slet ikke har tænkt på.

Med et sponsorat vil du selvfølgelig få reklame via fx start/mål-portalen, hjemmesiden, Værftspladsen, Værftshallerne, banner, pressedækning, Facebook, Instagram, mv.

Vi håber meget på at se dig og din virksomhed til byens største løbefest. 

Læs mere om kronborgstafetten