Mød mentor Peter Kallermann

Præsentation af Helsingør Kommunes mentornetværk for iværksættere

Mentorordningen er en mulighed for iværksættervirksomheder for at få hjælp til udvikling af deres virksomhed.

Statsautoriseret revisor og ambassadør for Helsingør netværks-klynge Peter Kallermann er en del af kommunens mentornetværk. Han er begejstret for mentorprojektet, fordi han glæder sig over at være med til at hjælpe iværksættere i gang.

Peter Kallermann har arbejdet med iværksættere i over 30 år. Han var med til at starte de første iværksætterkurser i kommunen i 1980’erne. Derudover har Peter Kallermann undervist på adskillige iværksætterkurser, og han er medforfatter på adskillige bøger om forretningsudvikling for små – og mellemstore virksomheder.

Det er en drivkraft og en hobby for Peter at beskæftige sig med entreprenørskab. Derfor har han sagt ja til at være en del af mentorordningen.

”Det er en prioritet for mig at investere tid i at hjælpe iværksættere godt i gang”, siger Peter i et interview med os.

Gode ideer er bæredygtige

Peter Kallermann er adm. direktør for Kallermann Revision A/S. Han understreger, at når man starter egen virksomhed begår man typisk mange fejl. ”Det kan næsten ikke undgås - det vigtigste er, at man har drivekraften til at fortsætte rejsen og blive klogere dag for dag.”

Ifølge Peter er en 100 pct. bæredygtig idé den bedste. I et interview med os siger han: ”Hvis man skal satse alt, skal man have en bæredygtig ide, som man i fremtiden kan leve af. Og hvis man har det, skal man gå 100 pct. ind for idéen”.

Har man en bæredygtig ide, vil Peter Kallermann gerne hjælpe med sin viden og egne erfaringer, og han vil også gerne dele sit eget netværks erfaringer.