Velkommen til tandlæge Cecilie Clausen Stengade 78.

Der var velkomstreception i tandklinikken i fredags, hvor både kolleger, forretningsforbindelser, kunder og familie deltog.

Tandlæge Cecilie Clausen har overtaget tandklinikken i Stengade 78, Helsingør pr. 1. september 2017. Den tidligere ejer Peter Fabian Eriksen forbliver som tandlæge på klinikken.

Erhvervskonsulent Helle Haubro fra One Stop Erhverv har været i dialog med Cecilie omkring etableringsmuligheder i Helsingør Kommune over de sidste par år. Vi er glade for, at det lykkedes for Cecilie og hendes familie både at etablere klinik og at finde bolig i Helsingør, og vi ønsker tillykke fra Helsingør Kommune.

Cecilie udtaler: ”One Stop Erhverv Helsingør Kommune har gennem hele processen med research og opstart af virksomhed være en god og kompetent støtte. Med dem som ressource er det blevet væsentligt lettere.”

Ud over arbejdet med at drive tandklinikken har Cecilie også planer om etablering af et netværk for tandlæger i området.

Helsingør Kommune vil gerne i dialog med det lokale erhvervsliv. Kontakt One Stop Erhverv og book et møde med en af vores erhvervskonsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med etablering, rekruttering, netværk, byggesagsbehandling m.m. Kontakt os på

Telefon: 49 28 25 07
E-mail: onestop@helsingor.dk

Læs mere på https://www.helsingor.dk/erhverv/erhvervsservice-one-stop/

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer