Vil du hjælpe kommunens skoleelever med at gøre os alle sammen sundere?

I næste uge hjælper en række erhvervsfolk Helsingør Kommunes skoleelever med udfordringen 'Sunde borgere'. Du kan også være med.

I næste uge får Helsingør Kommunes elever en udfordring: Hvordan gør vi kommunens borgere sundere? Eleverne skal tænke innovativt og finde på løsninger, der kan bidrage til at gøre kommunens borgere sundere.

Til at begynde med skal eleverne researche bredt på sundhed, inden de vælger, om de vil arbejde med rygestop, kost, motion eller noget helt fjerde. Til den fase står en række mennesker, bl.a. fra det private erhvervsliv, parat til at bidrage med deres viden om sundhed. Med små 7000 elever som potentielle ’researchere’ vil det dog være dejligt, hvis endnu flere melder sig.


Fakta

  • Eleverne på alle Helsingør Kommunes skoler arbejder i uge 4 med udfordringen ’Sunde borgere’. Udfordringen er stillet af byrådet.
  • Eleverne bliver udstyret med en liste over folk, som de kan ringe til i deres researchfase. Listen kan stadig udvides – så hvis du sidder som coach, kostvejleder, læge, motionscenterindehaver eller noget helt femte og gerne vil stille din viden til rådighed for nogle elever mandag den 23. januar eller tirsdag den 24. januar, er du meget velkommen til at sende en mail til chefkonsulent Lene Tetzlaff-Petersen fra Helsingør Kommune på ltp08@helsingor.dk

 

Læs mere om hvordan du kan hjælpe