Hamlets Talentpris har givet os et boost

Casper Birch Buchberg fra a-round har ansat en ekstra medarbejder på grund af stigende efterspørgsel på firmaets ydelser.

- Hamlets Talentpris kom på det helt rigtige tidspunkt for mig. Vi startede firmaet for tre år siden og har nu bevist, at vi kan levere. Her er prisen gået ind og har givet den sidste blåstempling af os for mange potentielle kunder.

Sådan siger 26-årige Casper Birch Buchberg. Til erhvervslivets nytårskur den 15. januar fik han Hamlets Talentpris. Og siden har hans telefon glødet.

- Jeg har nærmest ikke bestilt andet end at booke møder med nye kunder, og vi har så meget vind i sejlene, at vi har ansat en ny medarbejder, fortæller han.

Det betyder, at der nu er seks medarbejdere i a-round – og pladsmangel i lokalet i Kronværksbyen, hvor firmaet sidder med udsigt til Kronborg og voldgraven.

- Vi er næsten lige flyttet ind, og nu mangler vi allerede plads. Men vi finder ud af noget, siger Casper Bich Buchberg.

Og gåpåmodet er meget kendetegnende for den unge iværksætter, der startede sit firma hjemme i køkkenet for tre år siden sammen med studiekammeraten Jonathan Abel. De to er begge uddannede multimediedesignere.

Digitale løsninger der går hele vejen rundt

- Vi kunne se et marked på det digitale område, fortæller de to iværksættere.

– Alt for mange virksomheder tænker: Vi skal have en ny hjemmeside. Men de tænker ikke skridtet videre: Hvad er formålet med hjemmesiden? Skal den øge vores salg? Skal den brande virksomheden? Her hjælper vi kunderne med at tænke hele vejen rundt, så de optimerer deres indtjening via det digitale. Vi sørger også for, at logoer og design mv. hænger sammen.

Blandt kunderne i a-round er lokale erhvervsdrivende og North Media.

- At vinde Hamlets Talentpris har betydet rigtig meget for mig, siger Casper Birch Buchberg. - Det viser, at Helsingør Kommune tager iværksætteri seriøst, og det synes jeg, vi iværksættere fortjener. Vi skaber jo arbejdspladser og gang i byen.

 Se video om Casper Birch Buchberg fra TV SPOT

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus