Netværk om fremtidens produktion - vil du være med?

Catch og Helsingør Kommune åbner værksted og netværk, der understøtter nye digitale produktions- og udviklingsformer.

Har du hørt om 3D print, men aldrig fået indblik i, hvordan teknologien kan anvendes i din virksomhed?

Vi er midt i en revolution indenfor 3D print og nye digitale produktions- og udviklingsformer. Mange virksomheder er i gang med at undersøge, hvordan produktion og udvikling kan omlægges i takt med, at nye teknologier vinder frem.

Det kan være vanskeligt at danne sig overblik over de forskellige teknologier og hvilke muligheder, de kan skabe i lige præcis ens egen produktion. Derfor ønsker Catch, som er Helsingør Kommunes kreative center og uddannelsesmiljø, at etablere et nyt netværk, der tilbyder viden, teknologi og drift i denne omstillingsproces. 

Netværket giver blandt andet adgang til et åbent værksted i Hal 16, hvor du kan få hjælp til og teste den nye teknologi.

Intromøde den 13. april

Alle interesserede virksomheder er velkomne til intromøde den 13. april fra kl. 14-16 hos Catch på Kulturværftet. Mødested er i Kulturværftets reception.

Programmet er:
14.00: Velkomst ved borgmester Benedikte Kiær
14.15: Introduktion til netværket og Catch ved programleder Majken Overgaard
15.00-16.00: Introduktion til værkstedet ved Christopher Nielsen og Rasmus Bo Nielsen og dialog om aktiviteter i netværket

Tilmelding senest den 10. april til programleder Majken Overgaard fra Catch på mov03@helsingor.dk.

Læs mere om netværket for virksomheder

Fakta:

  • Catch er Helsingør Kommunes platform for uddannelse indenfor kunst, design og teknologi og har faciliteter til at understøtte et netværk for virksomheder.

  • Byer som Barcelona, Boston, Detroit, Amsterdam og Cambridge er allerede i gang med at undersøge, hvad det kan betyde for deres lokale virksomheder, at man understøtter muligheder for digital udvikling og produktion. Nogle af fordelene er, at der er kortere fra idé til produkt, og at man kan nedbringe omkostninger ved ikke at skulle flytte materialer og produktion over store afstande.

Læs mere om byerne og deres udvikling her