Åbent hus om Værftshallernes fremtid

Arrangementet finder sted onsdag den 27. marts kl. 17-19 i Værftshallerne – Kulturhavnens baghave.

Dagens program introduceres kl. 17 i Hal 14 af Henrik Møller, formand for Kultur- og Turismeudvalget og projekt ’Værftshallernes fremtid’.

I Hal 14 kan du:

• Se hvilke haller byrådet har besluttet at bevare
• Høre vores bud på, hvad der skal ske i Værftshallerne efter 2020
• Få inspiration til hvordan Værftshallerne kan bruges i fremtiden - hvordan kan man bruge de smukke, bevaringsværdige bygninger, og hvor kan der bygges nyt?
• Høre om udviklingen af Værftshallerne

Gå på opdagelse i Værftshallerne

Følg ’den gule rute’ og oplev Hal 14’s krinkelkroge, besøg det Maritime Værksted og CATCH i Hal 16, 4D boksen i Hal 17 og Værftets Madmarked i Hal 21.

Indvielse af lysinstallation

Kl. 18.37 (ved solnedgang) åbner borgmester Benedikte Kiær ’Solar Solids’ i Thomas Nielsens Passage.
’Solar Solids’ er en lysinstallation af Imre Petkov (HU), Mads Deibjerg Lind (DK), Shagai Gansukh (MN), Megha Rao (IN) og Mathias Bredholt (DK). Installationen er drevet af solenergi.

Lyset spejler aftenhimlens farver, når solen går ned. Herefter vil den lyse som et elektronisk nordlys over Helsingør.

Solar Solids er bygget op i metalstrukturer, der er inspireret af Kulturværftets geometriske facade. Tanken med installationen er at forbinde forsiden på Kulturværftet med bagsiden, der begynder at myldre med liv i takt med, at der kommer flere og flere brugere til Værftshallerne.

Solar Solids er et samarbejde mellem studerende på AAU og DTU, og Imre Petkov og Mads Deibjerg Lind fortsætter samarbejdet omkring udvikling af lysinstallationer i virksomheden Studio Lindkov.

Solar Solids er initieret af Catch, Helsingør Kommune, og er udviklet i samarbejde med Byrumsgruppen, Helsingør Kommune.

Se invitationen til den 27. marts