Brug Verdensmålene som løftestang for vækst

Kom til morgenmøde om FN's Verdensmål og din forretning - det er mandag den 25. november fra kl. 7-30-10 i Industriens Hus i København.

Et tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden, som Helsingør Kommune er en del af:

På denne workshop får du oversat Verdensmålene til konkrete forretningsmuligheder og matchet disse muligheder med din virksomheds produkt.

Dette morgenmøde er en oplagt mulighed for dig, som sidder i en lille/mellemstor virksomhed med et produkt, der kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig. Verdensmålene kan nemlig oversættes til nye markeder og kundesegmenter, men det kan være svært at gennemskue hvordan.

Du vil møde eksperter fra Monitor Deloitte og Advice samt en virksomhed, der selv har taget rejsen. Derudover faciliterer vi en kort workshop, hvor dit produkt bliver matchet med Verdensmålene.

Program

Kl. 07.30-08.00: Morgenmad

Kl. 08.00-08.20: Kommercielle muligheder: Sådan kan verdensmålene bruges som løftestang for vækst, ved Bahare Haghshenas, Monitor Deloitte

Kl: 08.20-08.40: Case - Mød en virksomhed der selv har omsat Verdensmål til kommerciel værdi

Kl. 08.40-09.00: Tendenser: Sådan er Verdensmålene relevante for virksomhedens interessenter, ved Martin Vith Ankerstjerne, Advice AS

Kl. 09.00-09.45: Workshop: Sådan kan din virksomhed bruge Verdensmålene til at aktivere vækst og finde nye kommercielle muligheder

Kl. 09.45-10.00: Afrunding og tak for i dag

Hvem kan deltage?

Målgruppen er danske virksomheder med 10-100 ansatte, som har produkter/ydelser, der løser bæredygtige udfordringer. Enten arbejder de allerede med Verdensmålene, eller også er de interesseret i det. Det er en forudsætning, at den deltagende virksomhed ønsker at stille med ledende medarbejdere. Interesserede virksomheder screenes forud for deltagelse for at sikre, at indholdet er relevant for den enkelte deltager.

Praktiske oplysninger:

Tid: Den 25. november 2019 kl. 7.30-10.00.
Sted:  Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.
Pris: Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer