Ekspertteam klar til at give udvikling og overblik til dig og din virksomhed

Erhvervshus Hovedstaden står klar til at hjælpe din virksomhed med rådgivning og vejledning om en masse forskellige ting.

Erhvervshus Hovedstaden, skriver:

Her ved nytårsskiftet skydes en ny indsats i gang i din kommune. Alle erhvervsvirksomheder i Helsingør Kommune kan nemlig få adgang til et stærkt team af forretningsudviklere med lang erfaring fra det private erhvervsliv - og det koster ikke andet end din tid, vilje og virkelyst.

Som virksomhed i Helsingør Kommune er der allerede gennem Danmarks Erhvervsfremme betalt for, at du kan gøre brug af Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden. Teamet består af erfarne forretningsudviklere fra det private erhvervsliv, og vores fornemmeste opgave er at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed, lige meget hvilke udfordringer der eventuelt måtte holde dig vågen om natten.

Uvildig sparring

Alle virksomheder er forskellige, men fælles for de fleste er, at der skal lægges planer for at nå i mål. Hos os kan du planlægge strategien og gennemgå handlemulighederne med en erfaren forretningsudvikler. En, der har prøvet lidt af hvert i det private erhvervsliv og formentlig også har haft egen virksomhed.

Vi sætter desuden en stor ære i at henvise til vores vidt forgrenede netværk af private og offentlige rådgivere, så du hurtigt sættes i forbindelse med den rette ekspertise.

Rummet er fortroligt, sparringen er uvildig, og vi trækker på mere end 50 kompetente forretningsudviklere og kan derfor sikre dig et personligt match.

Vi hjælper alle typer af virksomheder

Det er ikke kun iværksættere, der stiller spørgsmål til os. Vi møder også virksomheder med tre år eller mere på markedet og hjælper typisk med udfordringer som disse:

Relationer og kunder:

- Jeg har mistet min vigtigste kunde
- E-handel stjæler mine kunder
- Min markedskommunikation virker ikke
- Mit salg falder
- Jeg mangler én at sparre med om vigtige beslutninger

Forretningskoncept:

- Er det en god idé at gå ind på et nyt marked?
- Kan jeg kombinere fysisk butik med e-handel?
- Jeg har brug for at skærpe min forretningsmodel
- Jeg har fået en ny stor konkurrent
- Jeg skal have en ny prisstrategi
- Hvordan bliver min virksomhed mere bæredygtig?

Organisation:

- Jeg kan ikke finde de rigtige medarbejdere
- Hvordan optimerer jeg bedst min arbejdsdag?
- Jeg vil gerne udvide min ejerkreds
- Hvordan sammensætter jeg en bestyrelse?
- Regler for import af varer udenfor EU
- Er der krav til min emballage?

Virksomhedsdrift:

- Omsætningen er støt faldende
- Hvor bruger jeg bedst mine markedsføringskroner?
- Hjælp til finansiering af nye investeringer
- Hvordan og hvornår afregnes moms?
- Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg sælger min virksomhed?

Mød forretningsudvikler Tina Wøldiche Pedersen

Tina Wøldiche Pedersen er key account manager for Helsingør Erhvervsservice og en af vores mange dygtige forretningsudviklere med spidskompetencer indenfor B-t-C, salg, HR, virksomhedsledelse og turn-arounds. Hun har arbejdet med ledelse, økonomi og virksomhedsdrift gennem de sidste 15 år i retail- og turistbranchen og har opbygget en solid kommerciel erfaring og forretningsforståelse.

Tina Wøldiche Pedersen er cand.merc. EMF, med speciale i forbrugeradfærd, og hun har erfaring som direktør fra flere virksomheder og har været ansvarlig for opbygning af to detailkæder i Danmark. Derudover har hun boet i Tyskland og England.

- Nogen har et helt konkret problem, så det forholder vi os til for at hjælpe virksomheden videre. Andre har mere behov for et 360 graders sundhedstjek og sparring til at få skabt overblik og nye handlemuligheder, fortæller Tina Wøldiche Pedersen.

Guide til forandring og fremtid

- Du får altså tryg og fokuseret sparring 1:1, men med fuldt hus bag. Uanset hvor langt du er i din virksomheds udvikling, og om du vil følge den slagne vej eller opdage nyt land, og uanset hvor specifikt eller generelt dit behov er. Viden, inspiration og praktiske, brugbare råd til både kreativ innovation og systematisering og overblik. Og så lyder regningen for sparringen udelukkende på din tid og entusiasme, siger Tina Wøldíche Pedersen.

Du er velkommen til at kontakte Tina Wøldiche Pedersen, hvis du vil høre mere, på mobil 61 88 46 06, eller mail twp@ehhs.dk

Skriv til Tina Wøldiche Pedersen

Besøg Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside