Et fast job til Zahida

Zahida Mohamad er flygtning - og efter at Marienlyst Strandhotel har haft hende i praktik og løntilskud, har hun nu fået fast job som massør på hotellet.

Den 1. oktober havde Zahida Mohamad, som er kurder fra Syrien, sin første arbejdsdag som ordinært ansat i spa'en på Strandhotel Marienlyst. 

Fastansættelsen kommer, efter at Zahida Mohamad har været igennem et tre måneders praktikforløb og herefter fem måneder i løntilskud. I løntilskudsperioden var Zahida Mohamad på massørskole på Frederiksberg og bestod eksamen og fik sit certifikat.

Forløbet har været skruet sammen i et samarbejde mellem Helsingør Kommunes Jobcenter og Strandhotel Marienlyst.

Den rette indstilling

- Strandhotellet har taget et enormt stort ansvar i forhold til integration af vores flygtninge. Samtidig har de et godt øje for, hvem der kommer med den rette indstilling og har potentiale til at udvikle sig. Om nogen har de bevist, at troen på mennesker og mange indsatser for at få ting til at ske, skaber succes, siger virksomhedskonsulent Charlotte Klitgaard fra Team Integration i Helsingør Kommune.

På billedet ses spachef Gita Grauslund og Zahida Mohamad. Her har Zahida Mohamad netop berettet sin historie for 40 personer fra EU's integrationsnetværk, som netop den dag var på besøg på hotellet for at høre om integration - og samarbejde mellem offentlige og private instanser - i Danmark.

 

 

 

 

 

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer