Event: Find dit match til vores åbent hus

Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden holder åbent hus for private rådgivere - hør mere den 20. november kl. 9-11.

Med den nye erhvervsfremmelov, som trådte i kraft den 1. januar 2019, blev Helsingør Kommune en del af et tværkommunalt erhvervshus i København. Erhvervshus København er kompetencecenter for alle virksomheder med behov for specialiseret vejledning af virksomhederne om drift og udvikling.

Onsdag den 20. november 2019 fra kl. 9-11 holder Erhvervshus København åbent hus for private rådgivere. Erhvervshuset skriver:

Vi vejleder og sparrer hvert år med 2000+ iværksættere og etablerede virksomheder, der vil drifte og udvikle deres virksomhed. En del af det arbejde sker i samarbejde med private rådgivere, der hjælper med procesforløb og/eller implementeringsfasen. Det er ofte indenfor salg, internationalisering, digitalisering og automatisering, kapital, finansiering og økonomistyring, bestyrelse og organisationsudvikling, men kan være mange andre områder omkring start og udvikling af en virksomhed.

Og vi vil gerne samarbejde med de bedste konsulenter. Derfor inviterer vi til åbent hus, hvor du kan blive klogere på os, og vi kan blive klogere på dig - måske der er et match. ​

Praktiske oplysninger

Tid og dato: 20. november 2019 kl. 9-11
Sted: Symbion Forskerpark, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
Pris: Gratis

Der er morgenmad fra 8.30.

Tilmeld dig her

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer