Flere SAGA Nord-virksomheder har fået diplom

Konventum, Comwell Borupgaard og Euromaster Dæk & Autoservice er nye SAGA Nord-virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar.

Rigtig mange virksomheder i Helsingør Kommune påtager sig et særligt socialt ansvar ved at tage borgere fra jobcentret i virksomhedspraktik, flexjob etc. 

Konventum har været SAGA Nord-virksomhed (virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar) gennem et stykke tid, men har først fornylig modtaget sit SAGA Nord-diplom. Det blev overrakt til oldfrue Sunisa af virksomhedskonsulent Rikke Lassen.

Konventum har et rigtig godt samarbejde med kommunen, hvor der særligt har været fokus på beskæftigelse indenfor housekeeping.

Opkvalificering

En anden virksomhed, som for nylig har fået diplom på at være SAGA Nord-virksomhed, er Euromaster Dæk & Autoservice Helsingør. Også her var virksomhedskonsulent Rikke Lassen på besøg og overrakte et diplom til centerleder Glenn Carstensen.

Euromaster Helsingør har åbnet dørene for praktikanter, både for at afklare mulighederne for at få nye medarbejdere, men også for at hjælpe de borgere på vej som har brug for opkvalificering i forhold til at komme tættere på arbejdsmarkedet.

Endelig har køkkenchef Theis Christensen fra Comwell Borupgaard modtaget et SAGA Nord-diplom. Theis Christensen har haft mange praktikanter i forløb i sit køkken og har på den måde hjulpet mange borgere videre på deres vej.

Læs mere om SAGA Nord-virksomheder i Helsingør Kommune

 

 

Oldfrue Sunisa har modtaget et SAGA Nord-diplom på vegne af Konventum.

Køkkenchef Theis Christensen har modtaget et SAGA Nord-diplom på vegne af Comwell Borupgaard.