'Ironman er en sjov dag'

Lokale cafeer og restauranter støtter op om løbet med boder langs Kongekajen – der ventes op mod 30.000 gæster.

Søndag den 23. juni i år er der KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore i Helsingør og omegn. Der vil blive svømmet, cyklet og løbet til den store guldmedalje – og nogle af byens erhvervsdrivende vil være med til at gøre dagen ekstra festlig for både deltagere og tilskuere.

Helsingør Kommune har inviteret butikker, restauranter og cafeer til at være med til at løfte dagen med musik og flag i gaden. Der har også været tilbud om gratis at stille en bod op langs Kongekajen – og det har en række forretningsdrivende budt ind på: Miss Coffee Deli, Selmas Is, Hotdog’en, Lagonis Kaffebar, Slagter Baagø og Café Dix.

- Vi synes, det er supergodt, at Helsingør Kommune er med til at arrangere Ironman, og det vil vi meget gerne støtte op om, fortæller Jess Backe fra Café Dix:

- Det er supersjovt at være med på dagen. Der kommer mange besøgende, og det er fedt at se så mange deltagere, der giver alt, hvad de har.

Begivenheder, der giver liv

Der ventes op mod 30.000 gæster til KMD Ironman 70.3, og det glæder borgmester Benedikte Kiær, at byens erhvervsliv profiterer af den store event.

- Det er vigtigt for os at støtte store begivenheder, som giver liv i byen og kommunen - og giver de forretningsdrivende mulighed for en større omsætning, siger hun.

Læs mere om KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore