Kom med ideer til udvikling af Helsingør Nordhavn

Hvad kunne få dig til at bruge Helsingør Nordhavn mere? Hvordan gør vi havnen endnu mere attraktiv? Det kan du maile om til Bylab til den 10. november.

Helsingør Nordhavn skal være en levende og attraktiv moderne lystbådehavn, der byder på rekreative og maritime oplevelser for både sejlere og byens borgere og besøgende. Samtidig skal Nordhavnen bindes bedre sammen med Kulturhavnen og resten af byen.

Sådan lyder byrådets ønsker - og dem giver de gældende planer for Helsingør Nordhavn ikke tilstrækkelige muligheder for at indfri. Derfor har kommunen sat gang i et nyt planarbejde - og i den forbindelse inviterer vi alle interesserede til at komme med ideer og forslag til udvikling af havnen.

Du kan fx svare på et eller flere af disse spørgsmål:

Er der noget, du savner på Helsingør Nordhavn? 

Hvad kunne få dig til at bruge Helsingør Nordhavn mere?

Hvordan kan man gøre lystbådehavnen attraktiv som et rekreativt område for folk uden båd?

Se mere her

Har du ideer og forslag til udviklingen af Helsingør Nordhavn, kan du skrive til Helsingør Kommunes Bylab på bylab@helsingor.dk

Skriv til Bylab

Du kan komme med ideer og forslag frem til den 10. november 2019.

Indkomne bemærkninger i høringsperioden vil bidrage til udarbejdelsen af forslag til kommuneplantillæg og lokalplan. Planforslagene vil efterfølgende blive offentliggjort i otte uger. 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer