Kom med input til vores nye Erhvervs- og Vækstpolitik

Sæt kryds i kalenderen: Mandag den 28. oktober fra kl. 8.30-11.30 kan alle komme med input til Helsingør Kommunes nye Erhvervs- og Vækstpolitik.

Helsingør Kommune skal have ny Erhvervs- og Vækstpolitik i 2020. Arbejdet med den nye politik sættes i gang på et stormøde den 28. oktober 2019, hvor alle erhvervsdrivende inviteres til at give deres besyv med: Hvad er vi fælles om på erhvervsområdet? Hvad skal vi satse på i fremtiden? Og hvor kan kommunen gøre en forskel?

Målet med mødet er at få et overblik over de satsningsområder, der skal arbejdes videre med frem mod den færdige Erhvervs- og Vækstpolitik.

Uddannelser og klimavenlighed

Det står allerede nu fast, at den nye Erhvervs- og Vækstpolitik skal lægge sig op ad kommunens nye Vision 2030. Visionen har blandt andet et mål om at tiltrække et større udbud af ungdoms-, erhvervsfaglige og videregående uddannelser – og om at skabe rammerne for kreative iværksætter-, vækst- og uddannelsesmiljøer. Samtidig er det et mål i Vision 2030, at klimavenlighed sættes i højsædet.

Så sæt kryds i kalenderen den 28. oktober fra kl. 8.30-11.30 og kom med dine input til bl.a. byrådspolitikere, borgmester Benedikte Kiær, embedsfolk og andre virksomhedsledere/ejere.

Læs Helsingør Kommunes Vision 2030

Der kommer mere info om mødet og om, hvordan du tilmelder dig, i de kommende udgaver af Erhvervsnyt.