Kronborgstafetten - både gamle kendinge og nye ansigter

Når startskuddet til Kronborgstafetten lyder den 4. juni 2019 kl. 18, er der både gamle kendinge og nye ansigter blandt løberne.

Lokale virksomheder som Trelleborg, Bavarian og Renell stiller hvert år med mange hold til den lokale løbefest, Kronborgstafetten. Men der er også nye virksomheder, som har ladet sig friste til at prøve kræfter med stafetløbet for første gang i år. Et af dem er firmaet Pedax fra Espergærde.

- Vi har et par gutter her i firmaet, som godt kan lide at bevæge sig, så vi tænkte, at det var noget for os at være med til stafetten, da vi læste om den i avisen, siger Steffen Walter fra Pedax:

- Vi ser frem til at konkurrere i stafetten, men også til at hygge med kollegerne bagefter.

Ålsgårde-firmaet Massagetider.nu stiller ligeledes hold til Kronborgstafetten for første gang.

- Vi stiller op, da det giver sammenhold og en god mulighed for at reklamere på vores tøj. Vi er glade for at være en del af stafetten i år og håber ikke, det bliver sidste gang, vi er med, siger Jean Jeppesen, firmaets indehaver.

2650 tilmeldte

Det er sjette gang, Helsingør Kommune arrangerer Kronborgstafetten - halvanden times stafetløb, efterfulgt af spisning og hygge i Værftshallerne.

Der er i år godt 2650 tilmeldte deltagere i Kronborgstafetten, fordelt på 560 hold. Rekordmange skal spise med efter stafetten.

Læs mere om Kronborgstafetten