Lær af håndtere kunder med demens i din butik

Projekt ’Demensvenligt Nordsjælland’ tilbyder undervisning til virksomheder i at håndtere situationer med mennesker med demens.

Projektet ’Gennem viden og relationer - Demensvenligt Nordsjælland’ har et godt tilbud til Helsingørs butikker og virksomheder.

Projektet tilbyder undervisning, som giver viden om demens og redskaber, som kan gøre butiksansatte og andre handlekompetente, når de møder mennesker med demens gennem deres job.

Er I en virksomhed eller en forening, som kunne have gavn af viden om demens og greb til at håndtere forskellige typer af situationer med mennesker med demens, så kontakt Stine Skov Øllgård, e-mail: ssl04@helsingor.dk

Skriv til Stine Skov Øllgård

Se mere om tilbuddet til virksomheder

Fakta:

  • Projektet er støttet af Sundhedsstyrelsen og tilbyder undervisning til virksomheder og foreninger i at håndtere og støtte mennesker med demens.
  • Otte nordsjællandske kommuner er gået sammen i et tværkommunalt samarbejde om at skabe demensvenlige samfund, så mennesker med demens og deres pårørende kan leve et trygt, meningsfuldt og værdigt liv. Et liv hvor mennesker med demens, på trods af sygdommen, kan leve et aktivt hverdagsliv i deres lokalmiljø, hvor de kan blive mødt i øjenhøjde.
  • Projektet kører i Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm.