'Sammen står vi stærkere'

Der var positiv stemning og meget stor opbakning til det første stormøde i Helsingør Bymidteforum.

- I har en imponerende flot by, og I har mange mennesker i jeres by, så I burde kunne lave en gigant-omsætning.

Citatet kommer fra Mikkel Niess, direktør i BiD Danmark, som hjælper byer og lokalsamfund med byudvikling og byfornyelse.

Han var blandt talerne, da Helsingør Bymidteforum i sidste uge holdt sit første stormøde. Der var stor opbakning til mødet, hvor omkring 60 forretningsdrivende, udlejere, politikere og andre borgere deltog.

Egne events og oplevelser

Mikkel Niess pegede på, at det drejer sig om oplevelser, når folk beslutter at tage til en bestemt by for at handle. Og han opfordrede til at danne mindre netværk, så fx en gade eller et torv kan skabe deres egne events og oplevelser. Så er der ikke så langt fra tanke til handling, og man kan prøve nogle ting af.

- Vi var meget glade for den store opbakning til mødet. Der var en meget positiv stemning og en fælles opfattelse af, at vi står stærkere sammen, siger Helle Fuglsang Jeppesen, som er formand for Helsingør Bymidteforum.

Har man ideer til events eller andet, der kan skabe liv i bymidten, er man meget velkommen til at henvende sig til Helsingør Bymidteforum på helle@helsingorbycenter.dk

Skriv til Helle Fuglsang Jeppesen

Helsingør Bymidteforum er et samarbejde mellem Helsingør Bycenter, Helsingør Handel, ejendomsejere, kulturaktører, Helsingør Dagblad og Helsingør Kommune.