Årets lærling arbejder i Kvistgård

Der var ros fra alle fronter, da 29-årige laborantelev Zeliha Yeser, onsdag den 26. februar blev kåret til årets lærling af DI Hovedstaden.

Prisoverrækkelsen fandt sted på virksomheden Megitt A/S i Kvistgård, hvor Zelina Yeser til dagligt arbejder. Det var en af medarbejderne i virksomheden, der havde indstillet hende til prisen, hvor det blandt andet var fremhævet, at hun er skarp, tager ansvar og er en god kollega.

Prisen blev overrakt af næstformand i Dansk Industri Hovedstaden Kenneth Aaby Sachse, administrerende direktør i Meggitt A/ S Kvistgård, Frank Jespersen samt Helsingør Kommunens borgmester Benedikte Kiær.

Borgmesteren fremhævede i sin tale blandt andet, at Zelina Yeser er en rollemodel for andre unge:

”Vi har i den grad brug for unge, der tager erhvervsfaglige uddannelser. Hvis vores virksomheder skal kunne konkurrere, så har vi brug for dig og andre som dig, der tager disse uddannelser. Og du er med til at vise vejen for en god og sikker fremtid inden for det erhvervsfaglige område,” lød det for borgmesteren.

Zelina Yeser er Megitts første elev, men virksomheden har besluttede at oprette en fast elevplads, og har desuden ansat Zelina i en fast stilling, når hun er færdiguddannet.