Rekordinteresse for jobmessen

Tæt ved 2000 mennesker lagde vejen forbi Kulturværftet, da Helsingør Kommune for femte år i træk afholdt jobmesse i samarbejde med Helsingborg Kommune.

På dansk side deltog 38 virksomheder i messen, mens der blev udleveret 180 færgebilletter til danskere, der tog turen over Sundet for at søge efter job.

Umiddelbart efter jobmessen havde omkring 80 personer fået job, mens andre har knyttet kontakt og skal tale sammen om et muligt job i de kommende uger.

Virksomheder på venteliste

Henrik Weiss, der er virksomhedskonsulent ved Jobcenter Helsingør er meget tilfreds med årets jobmesse:

 ”Selvom vi efterhånden har prøvet det nogle gange, så fortsætter interessen for HH Jobmessen med at stige år for år, og vi har aldrig oplevet så stor interesse som i år. Vi har haft virksomheder på venteliste, ligesom der er stor interesse fra jobsøgende fra det meste af Nordsjælland.” siger Henrik Weiss.

 

Fuldt udbytte

En af de virksomheder, som har deltaget på samtlige jobmesser er MP Entreprise, der primært laver kloakarbejde, og her er ejer Michael Pamperin meget tilfreds med årets messe:

”Jeg synes, at det er fantastisk godt, at Helsingør Kommune har taget det her initiativ. Vi har i hvert fald fået fuldt udbytte hver eneste gang. Det er en god måde at komme i kontakt med folk, der er på udgik efter et job, og vi får snakket med rigtig mange på sådan en dag - også med folk vi ender med at kunne bruge. I år har vi faktisk allerede ansat 2 på baggrund af messen, og en tredje er måske på vej,” siger Michael Pamperin.

 

På svensk side var der også i år stor interesse for messen. Mere end 50 virksomheder deltog, og cirka 2000 jobsøgende besøgte messen, der gentages i 2021.