Få unge i job og uddannelse

Praktikanter, elever og lærlinge - Helsingør Kommune skaber kontakt mellem unge og det lokale erhvervsliv - og vi har brug for din virksomheds hjælp

Jobcenter Unge og UU Øresund formidler kontakten mellem unge, der savner et job eller en elev- eller lærlingeplads og virksomheder i Helsingør Kommune. Jobcenter Helsingør tilbyder omkostningsfri rekruttering af medarbejdere til din virksomhed skræddersyet efter dine behov for arbejdskraft. Du har blandt andet mulighed for at prøve nye medarbejdere i korte eller længere perioder. Det kan eksempelvis være unge uden uddannelse eller unge ledige, der har brug for en hjælpende hånd for at komme i job.

Jobcenter Unge

Jobcenter Unge hjælper unge mellem 18-29 år uden uddannelse eller job med at få kontakt til virksomheder.

Jobcenter Unge samarbejder med virksomheder

Jobcenter Unge har løbende kontakt og dialog med kommunens unge. Er din virksomhed interesseret i at få tilknyttet unge i et forløb, kan Jobcenter Unge sikkert hjælpe. 

Jobcenter Unge koncentrerer indsatsen for at få ledige unge uden uddannelse hurtigere i gang med uddannelse eller job. Jobcenteret tilbyder blandt andet workshops og møder, som særligt henvender sig til unge.

I Jobcenter Unge har kommunen samlet faglige kompetencer, der kan vejlede, afklare og motivere unge. Vi kan også træffe beslutninger om konkrete initiativer, der kan understøtte den unges vej til uddannelse eller job. Her spiller samarbejdet med lokale virksomheder en stor rolle.

Jobcenter Unge samarbejder med UU Øresund

Jobcenter Unge ligger på Rasmus Knudsens Vej 9, hvor Erhvervsskolen Nordsjælland også ligger. Vi har blandt andet et tæt samarbejde med UU Øresund (Ungdommens Uddannelsesvejledning), der også ligger på samme adresse.

Læs om UU Øresund

UU Øresund

UU Øresund vejleder unge om uddannelse og fremtidigt erhverv, men vi hjælper også med at finde egnede elever til din virksomhed.

Er et EGU-samarbejde noget for din virksomhed?

UU Øresunds primære opgave er at vejlede unge om ungdomsuddannelse og fremtidigt erhverv. Men vi samarbejder også med virksomheder om tilrettelæggelse af praktikforløb for unge, som vælger den 2-årige erhvervskompetencegivende uddannelse, EGU.

Måske kunne et EGU-samarbejde være noget for din virksomhed?

EGU-elever er unge mennesker, som har masser af appetit på at komme i gang med en praktisk uddannelse, og de er klar til at yde deres bedste på den kommende elev-/ arbejdsplads. 

Læs om UU-Øresund

Jobcenter Unge

Rasmus Knudsens Vej 9
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: ju@helsingor.dk