PRÆKVALIFIKATIONSANNONCE

Begrænset udbud vedrørende udvælgelse af rådgiverteams til arkitektkonkurrence

Beskrivelse:

Helsingør Kommune har sat gang i en byudviklingsproces for det tidligere stadionområde ved Nordre Strandvej i Helsingør centrum. Byudviklingsområdet er anlagt i 1920’erne som byens fritidsanlæg med idrætsfaciliteter og bypark med restaurant, udendørs events og rekreative aktiviteter. I fremtiden skal området rumme boliger i sammenhæng med parken, når størstedelen af idrætsfaciliteterne flyttes til nye placeringer i byen.

Helsingør Kommune opfordrer ved nærværende annoncering rådgiverteams til at ansøge om prækvalifikation for deltagelse i en arkitektkonkurrence (parallelopdrag) om en samlet helhedsplan på det tidligere stadionområde, med høj vægt på sammenhængen med det omkringliggende landskab og bymiljø.

På baggrund af prækvalifikationen udvælges tre rådgiverteams til at deltage i en konkurrenceproces, gennemført som et parallelopdrag.

Udbudstype:

Begrænset udbud efter Udbudslovens §§ 193, stk. 1, nr. 3

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist er 5. december 2019, kl. 12:00

Spørgefrist: 25. november 2019, kl. 12:00

 Materiale:

Materialet kan rekvireres digitalt igennem udbudsportalen www.mercell.dk

For at deltage i opgaven kopieres nedenstående link til din internet browser eller du kan klikke direkte på det: https://permalink.mercell.com/115760683.aspx

Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.