Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Plejehjemmet Falkenberg søger sygeplejerske til vores boligdel

Ansøgningsfrist 07. august 2022, kl. 23:59

Plejehjemmet Falkenberg ”et godt sted at være”

Er du sygeplejerske evt. nyuddannet og vil du være med til at give vores beboerne en god og tryg hverdag? Vil du gerne udvikle dine kompetencer i et fagligt og trygt arbejdsfællesskab, så er Falkenberg måske et sted for dig?

Vi tilbyder
  • En travl og spændende hverdag, hvor alle medarbejdere sammen har fokus på, at beboerne får den bedst mulige hverdag, med udgangspunkt i hver enkelt beboers livshistorie.
  • En meget grundig introduktion, til dit opgavesæt samt til Falkenberg som helhed, hvor dine kollegaer og en personlig mentor, sammen med din teamleder guider dig igennem de første måneder.
  • Et varieret opgavesæt med udgangspunkt i sundhedslovsydelser, og deraf følgende dokumentation.
  • Løbende faglig kompetenceudvikling for at sikre høj patientsikkerhed og faglighed, gennem fx kompetencebeviser i medicin, dokumentation, demens mv.
  • En arbejdsplads, hvor stemningen grundlæggende er præget af åbenhed, nysgerrighed og godt humør
Du er
  • Erfaren eller nyuddannet sygeplejerske
  • Indstillet på at indgå i det samlede opgavesæt på lige fod med dine kolleger
  • Indstillet på at triagere beboerne efter kompleksitet og sikre høj faglighed i forhold til at varetage komplekse opgaver hos den enkelte beboer.
  • En kollega der anvender dine sygeplejefaglige kompetencer, når du sparrer og giver ”bed side” vejledning til SSH, SSA, ufaglærte, elever m.fl.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, glæder vi os til at høre fra dig snarest, da vi og vores beboere venter på lige netop DIG!

Hvem er vi
Vi er et kommunalt plejehjem placeret i Apperup/Ålsgårde, midt i smukke landlige omgivelser.
Her bor 74 meget forskellige- og skønne beboere fordelt på 6 boligenheder. Vi er omtrent 100 lige så forskellige og skønne medarbejdere, men alle med det fælles mål at give vores beboere den bedste hverdag. Det bestræber vi os på døgnet rundt, alle 365 dage om året ned udgangspunkt i Helsingør Kommunes værdisæt som er omsat til handling på Falkenberg – se link her.

Vi er 3 teams i plejen, der hver især varetager opgaver i 2 boligenheder - men vi hjælper naturligvis hinanden på kryds og tværs. I hvert team samarbejder social- og sundhedshjælpere, social – og sundhedsassistenter, husassistenter i tværvagt, samt sygeplejersker, om alle daglige opgaver.
Alt sammen i tæt samarbejde med beboere og pårørende. Hvert team har en nærværende leder, der deltager i daglig planlægning og prioritering samt tavlemøder.

Arbejdstiden
Mellem 35-37 timer eller vi kan tale om det. Du arbejder hver tredje weekend, enkelte helligdage og primært i dagvagt.

Løn og ansættelsesvilkår - Ifølge DSR’s overenskomst. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.

Straffeattest - Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger vi har til dig som ansøger her www.plejehjemmetfalkenberg.dk, samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i Funktionsbeskrivelser - Boligdelen - Sygeplejerske. Derudover kan Plejehjemmet Falkenberg kontaktes på telefon 4928 1501 – som henviser til relevant leder.

Der bliver indkaldt til samtaler løbende - Indkaldelser til samtale foregår via mail.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

 

Helsingør Kommune

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28