Borger

Åbent hus om lokalplan for Hornbæk Havn

Siddepladser i læ, grejopbevaring og morgensol, bådtransport og jolleplads, rekreative stier og bådpladser. Hornbæk Havn skal rumme rigtig mange funktioner, både de praktiske og dem, der giver oplevelser til borgere og besøgende.

I maj 2022 vedtog Byrådet Helhedsplan for Hornbæk Havn og Strand, og samtidig blev det besluttet at udarbejde en ny lokalplan for Hornbæk Havn på baggrund af havnens ønske om at renovere og udvide havnen.

Inden vi udarbejder et forslag til lokalplan, inviterer Helsingør BYLAB til åbent hus på Hornbæk Havn, hvor borgere og interessenter kan komme med input til planlægningen.

Alle er velkomne den 29. september i Fiskehusets overdækkede loungeområde i tidsrummet kl. 17-18.30. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Helsingør Kommunes byplanlæggere og til repræsentanter for Hornbæk Havn.

Mange ideer og input

I forbindelse med udarbejdelsen af Helhedsplan for Hornbæk Havn og Strand modtog Helsingør BYLAB over 100 ideer og kommentarer, og en del af dem handlede om, hvordan man gerne vil bruge havnens rekreative byrum.

Disse input tager vi med i planlægningen, og vi vil gerne have flere forslag til hvordan borgere og andre interessenter ønsker at bruge området. Skal der være flere siddepladser med morgensol og læ, en god hundelufte-rute eller noget helt tredje?

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi til åbent hus, kan du sende dit input til bylab@helsingor.dk inden den 15. oktober. Skriv 'Hornbæk Havn' i emnefeltet.

Vi forventer at sende forslag til lokalplan for Hornbæk Havn i høring i begyndelsen af 2023.

Skriv til BYLAB

Se Helhedsplan for Hornbæk Havn og Strand

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør