Borger

Skolen i bymidten fejrede to års fødselsdag

Skolen i Bymidten kunne fredag den 14. januar fejre sin to års fødselsdag. Dagen blev markeret udendørs, hvor elever og personale, udstyret med flag og højt humør, sang fødselsdagssang i skolegården og råbte hurra for deres skole. Bagefter stod ugens elevhold på Madskolen klar med 900 hjemmebagte chokoladeboller, som ledelsen pakkede og delte ud i klasserne.

Skolen i Bymidten, der er en sammenlægning af Byskolen og Skolen ved Kongevejen under Helsingør Skole, blev indviet i januar 2020, lige før corona lukkede landet ned.

Både elever, ansatte og foreningsliv sætter stor pris på de gode faciliteter og de smukke rammer på Skolen i Bymidten, som kommer mange af byens borgere til gavn.

- Men coronapandemien har spændt ben for flere af de aktiviteter, der normalt er med til at samle to matrikler til én, fortæller Kari Jørgensen, skoleleder på Helsingør Skole og fortsætter:

Når to skoler skal blive til en, er det vigtigt at kunne skabe nye traditioner sammen og lave aktiviteter på tværs af klasser og årgange.

- Det har ikke været så nemt. Ikke desto mindre er Skolen i Bymidten kommet godt fra start, og jeg er sikker på, at når vi næste år skal fejre tre års fødselsdag, så står vi et meget bedre sted og kan stable en rigtig fest på benene, fortæller Kari Jørgensen.

Daglig Pædagogisk Leder, Mette Donatzky Pihl, deler chokoladeboller ud til elever og medarbejdere på Skolen i Bymidten

Humøret var højt i skolegården, da to års fødselsdag blev fejret på corona-sikker vis af skolens ca. 850 elever

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør