Borger

Velkommen til fire nye byggesagsbehandlere

Helsingør Kommune har netop ansat fire byggesagsbehandlere, der sammen med resten af holdet i afdelingen Byggeri i By, Land og Vand, skal styrke byggesagsbehandlingen i kommunen og bringe ventetiden på afgørelser ned.

I det første halvår af 2021 var der stor aktivitet på byggeområdet i kommunen og dermed også rigtig mange henvendelser, som afdelingen skulle tage sig af. Det har betydet, at både virksomheder og private borgere har oplevet længere ventetid.

Derfor glæder det også leder af området Søren Aarup, at det er blevet muligt at ansætte fire ekstra medarbejdere – endda med mere end 50 års erfaring til sammen.

De fire nye medarbejdere er nu startet op i byggesagsområdet. Da de kommer med stor erfaring, og deres ”indbakke” er tom, vil de ret hurtigt kunne komme i gang med at behandle sager, så vi kan få nedbragt den tid, som borgere og erhvervsliv skal vente på byggetilladelser.
Jeg forventer, det vil betyde, at vi snart kan se en positiv udvikling i vores sagsbehandlingstid, siger Søren Aarup, leder af Byggeri.

Det er både Team Byg og Team Byg Erhverv, der nu får flere hænder til at løse opgaverne.

De fire nye ansigter er...

...fra venstre:

• Anne Marie Kjær Mortensen, der er startet den 1. oktober i Team Byg Erhverv. Hun har 15 års erfaring med byggesager. Anne Marie var ansat i Helsingør Kommune fra 2005 til 2016 og er nu tilbage.

• Mette-Marie Bejder, der har 20 års erfaring med byggesager og har arbejdet i bl.a. Gentofte og Hørsholm Kommune. Hun er ansat i Team Byg pr. 1. oktober.

• Ditte Thorkenholdt, der er ansat som administrativ byggesagsbehandler og uddannet i offentlig administration ved Politiet. Hun startede også 1. oktober.

• Sven Wiese Christensen, der er et kendt ansigt i området. Han har været 16 år i Helsingør Kommune og har 21 års erfaring. Senest har han været en kort tur omkring det private erhvervsliv men kom tilbage til Team Byg den 13. september.

Få gode råd til hvordan du søger byggetilladelse i tidligere nyhed

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør