Børneliv

750 elever samlet til skole OL

Fællesskab, konkurrencer og masser af bevægelse er nogle af de ting, dagen bød på, da Helsingør IF Atletik var vært for Skole OL atletik. Eleverne oplevede, hvordan det er at være til et rigtigt atletikstævne og fik lov til at prøve kræfter med stafetter, længdespring, kast mm., som kendetegner atletikken.

Helsingør IF Atletik havde efter lang tids forberedelse i den grad glædet sig til at byde eleverne velkommen.

- Ideen og filosofien bag Skole OL er rigtig god. Skole OL er en god måde at sætte fokus på at få atletik på skoleskemaet. Det var fedt at se eleverne konkurrere og stå sammen og heppe på hinanden. I Helsingør IF Atletik har vi i hvert fald gjort alt, hvad vi kunne for at give eleverne en god oplevelse med atletik, hvor de fik OL-stemningen at mærke, siger Christine Redestam, formand for Helsingør IF Atletik.

Der blev kåret en vinder for hvert klassetrin, og de fire vinderklasser, som skal til Billund for at deltage i det store finalestævne, blev 4.C fra Mørdrupskolen, 5.B fra Grydemoseskolen, 6.A fra Grydemoseskolen samt 7.I 2 fra Skolen ved Rønnebær Allé.

Om Skole OL

  • Skole OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle Olympiske Lege for skoleelever, hvor klasserne konkurrerer sammen som et hold.
  • Skole OL er udviklet af Dansk Atletik og Danmarks Idrætsforbund i samarbejde med TrygFonden og Nordea-Fonden. 
  • I 2021-2024 er Billund Kommune vært for Skole OL Finalen.

Læs mere på www.skoleol.dk

Foto: Michael Hyllested

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør