Erhvervsliv

Made in Elsinore: Ny bog gør det lettere at vælge lokale producenter

Helsingør Kommune har i samarbejde med det lokale firma dot the i v/ Louise Zastrow, fundet frem til 170 lokale producenter og kreative iværksættere i Helsingør Kommune, og ud fra det udviklet et samlet katalog. Her kan man som aftagervirksomhed finde lokale producenter i Helsingør Kommune inden for områder som arkitektur, design, fødevarer, foto, grafisk design, kosmetik med mere.

 

For Helsingør Kommune er målet med bogen både at støtte de lokale producenter og gøre det lettere for både erhvervsliv og turister at handle lokalt, hvor de lokale produkter kan styrke oplevelsen for folk, der besøger Helsingør.

 

Helsingør har en masse spændende lokale producenter, som vi gerne vil understøtte. De har givet udtryk for, at de gerne vil lære hinanden at kende. Samtidig oplever vi stor interesse for lokalt producerede varer både hos virksomheder, turister og lokale – folk savner bare et overblik over, hvilke lokale producenter, der findes. Derfor har vi lavet bogen og samlet folk her i dag, siger Morten Østergaard, leder af Kultur, Erhverv og Uddannelse i Helsingør Kommune.

Bogen bliver uddelt til detailhandlen, større virksomheder, hoteller, restauranter, kulturinstitutioner m.fl. ligesom et link til den digitale udgave vil blive sendt bredt ud til det lokale erhvervsliv, når enkelte fejl i den trykte udgave er blevet rettet. Hvis man ønsker at få fingre i bogen “De lokale producenter”, kan man hente den på Helsingør Rådhus. Man kan også kontakte Rasmus Holdgaard på e-mail rhold@helsingor.dk eller telefon 25312908.

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør