Seniorliv

Vil du være med i Seniorrådet?

Til efteråret er der valg til Seniorrådet. Her har borgere over 60 år med bopæl i Helsingør Kommune mulighed for at stille op.

Seniorrådet fungerer som bindeled mellem kommunen og den store gruppe af borgere, som er over 60 år – og dermed har stemmeret til Seniorrådet.

Netop nu søger Seniorrådet kandidater, som har lyst til at tage en tørn for at sikre dialog og samarbejde mellem de ældre og byrådspolitikerne - og dermed påvirke kommunens ældrepolitik. Seniorrådet holder møde cirka 10 gange om året.

Sæt kryds i kalenderen 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad det indebærer at være medlem af Seniorrådet? Så kom til informationsmøde den 8. september kl. 16 i Toldkammeret.

Du vil få viden om Seniorrådets arbejde, og om hvad det kræver at stille op og være valgbar.

På mødet har du mulighed for at melde dig som kandidat og få svar på evt. spørgsmål.

Hvis du er forhindret i at deltage i mødet, men er interesseret i at høre mere om Seniorrådet, kan du henvende dig til Seniorrådets formand Carsten Lind Olsen på carsten@lindolsen.nu

Skriv til Carsten Lind Olsen

Hvis du har spørgsmål af praktisk karakter - eller allerede ved, at du ønsker at stille op - kan du henvende dig til Elisabeth Fredskilde på tlf.: 25 31 32 71 eller mail: efred@helsingor.dk

Skriv til Elisabeth Fredskilde

Fristen for at stille op som kandidat til Seniorrådet er den 15. september.

Læs mere om seniorrådsvalget

Læs mere om Seniorrådet

 

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør