Kom til infomøde om Idrætslinjen

190 elever i Helsingør Kommune dyrker idræt på eliteplan ved siden af deres skolegang. Torsdag er der informationsmøde for nye interesserede.

I 2009 startede Helsingør Kommune to idrætsklasser op. Siden er antallet af klasser vokset støt, og i dag dyrker cirka 190 elever idræt på eliteplan ved siden af deres skolegang.

Til næste år venter Helsingør Kommune cirka 170 elever på Idrætslinjen, som har til huse på Skolen ved Rønnebær Allé og er fordelt på 7., 8. og 9. klassetrin. Dertil kommer små 60 elever, som går på en ungdomsuddannelse og er tilknyttet Helsingør Eliteidræts Akademi.

- Der er sket ufattelig meget på de otte år, fortæller eliteidræts-koordinator Allan Jørgensen fra Helsingør Kommunes Idrætslinje.
– Helsingør Kommune er blevet Team Danmark-kommune, og vi er stolte over, at så mange elever hver morgen træner deres idræt intensivt, så nogle af dem på sigt kan nå nationalt niveau.

To nye 7. klasser

På torsdag, den 27. oktober, er der informationsmøde for elever, der er interesserede i at begynde på Idrætslinjen til næste år. Helsingør Kommune optager elever til to nye 7. klasser, og der kan være enkelte ledige pladser på 8. og 9. klassetrin.

Mødet finder sted kl. 18.30 i Helsingør Gymnasiums festsal. Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte eliteidræts-koordinator Allan Jørgensen, ajo37@helsingor eller tlf. 25 31 35 25.

Læs mere på Helsingør Talent og Elite