Ny tilflytterside: Derfor skal I flytte til Helsingør Kommune

Hjemmesiden ’Flyt til Helsingør’ samler alle de gode argumenter for at flytte til Helsingør Kommune.

Naturen. Kulturlivet. Det hyggelige bymiljø. Nærheden til vandet. De gode rammer for børnefamilier.

Når man spørger tilflyttere, hvorfor de har valgt Helsingør Kommune, går mange af de ovenstående svar igen.

Nu samler Helsingør Kommune alle de gode argumenter for at flytte til kommunen på en tilflytterside med navnet ’Flyt til Helsingør’. Siden fokuserer på de mange gode ting ved at bo i Helsingør Kommune. Fx er der interviews med en række tilflyttere, som bl.a. fremhæver glæden ved, at børnene vokser op i grønne omgivelser.

- Det er noget helt andet, end da vi boede på Frederiksberg. Der var børnene stuvet sammen i nogle barakker, og de måtte med bussen, hvis de skulle ud i naturen. Her er naturen lige uden for døren, og der er bedre plads til det enkelte barn, siger Jakob Foghsgaard, som for nylig er flyttet til Snekkersten med sin familie.

Det helt særlige ved Helsingør Kommune


Borgmester Benedikte Kiær er glad for den nye hjemmeside, som sætter spot på kommunens fortrin.

- Når vi flytter, vil vi gerne vide, hvad der er af daginstitutioner, skoler og kommunal service i øvrigt. Den information kan man hente på de fleste kommunale hjemmesider. Men vi vil også rigtig have et indtryk af stemningen i byen. Hvad er det helt særlige ved at bo i Helsingør, Espergærde eller Hornbæk frem for en af de andre byer i Nordsjælland? Det giver den nye tilflytterside et indblik i, og jeg håber, at rigtig mange vil få glæde af den, siger hun.

Siden sætter fokus på de mange ting, der sker i Helsingør Kommune i årets løb – ikke mindst inden for kulturlivet, hvor bl.a. Home of Hamlet har fået plads. Men også Multiparken og Kulturværftet er med. Det samme er ’Oplev Helsingør’, som løbende giver indblik i alt, hvad man kan opleve i kommunen.

Siden spiller også sammen med de sociale medier Facebook og Instagram, hvor alle, bl.a. via #OplevHelsingør, kan være med til at bestemme, hvilke billeder der bliver vist på tilflyttersiden.

Se tilflyttersiden

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus