Simon Svenstrup er ny skoleleder på Hornbæk Skole

Simon Svenstrup begynder den 1. maj som skoleleder på Hornbæk Skole og glæder sig til arbejdet. Skolen har en spændende og visionær profil, mener han.

Den 1. maj sætter Simon Svenstrup sig i lederstolen på Hornbæk Skole, og han glæder sig til at prøve kræfter med sin nye stilling.

- Hornbæk Skole har en spændende og visionær skoleprofil og en kompetent og engageret medarbejdergruppe. Den har gennem de sidste år stået i spidsen for en ambitiøs og spændende udvikling med fokus på en høj faglighed, innovation og projektarbejde, siger han.

Simon Svenstrup kommer fra en stilling som skoleleder på en privatskole, men har tidligere arbejdet som leder i folkeskolen. Han er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i ledelse. P.t. er han i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse.

En skole med en stærk og spændende vision

- Hornbæk skole har formuleret en meget stærk og spændende vision om, at ”Sammen skaber vi passende faglige udfordringer for alle med udgangspunkt i den enkeltes styrker og potentialer, fordi læring ikke foregår i takt!”. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger han og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at lærerne og pædagogerne, der har den daglige kontakt med børn og forældre, er den afgørende faktor for en god undervisning og et godt fritidstilbud. Jeg glæder mig meget til at lære personalet og bestyrelsen at kende, så vi sammen kan gøre en god skole endnu bedre.

Privat bor Simon Svenstrup i Espergærde med sin kone og to børn. Hele familien er aktiv, og i fritiden fylder fodbold, ridning og sejlads meget.

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer