Tilbud til hjemløse i vinterkulden

Helsingør Kommune samarbejder med Frelsens Hær og Kirkens Korshær om - bl.a. varmt tøj og overnatningsmuligheder - til kommunens hjemløse

Helsingør Kommune har styrket indsatsen for de hjemløse og sat ekstra midler af med budgettet for 2016. Det har bl.a. betydning, nu hvor det for alvor er blevet koldt udenfor.

Kommunen samarbejder tæt med Frelsens Hær, som har åbnet aftencafé og natvarmestue i Strandgade, hvor hjemløse fra kl. 21.00 har mulighed for at komme ind og få en kop te og varm suppe. Der er ifølge en helt aktuel melding fra Frelsens Hær god plads til overnattende - alle hjemløse er fortsat meget velkomne. Man er i øvrigt også velkommen til at medbringe sin hund - hunden skal blot være renlig og kunne forholde sig roligt.

Ud over samarbejdet med Frelsens Hær om aftencafé og natvarmestue og med Kirkens Korshær om Stubben har Helsingør Kommune lige åbnet et herberg i Portnerboligen ved Petersborg med fire pladser primært for unge hjemløse. Og endelig har vi Pensionatet i Hornbæk, med 11 herbergspladser.

Se faktaark om de samlede indsatser for hjemløse