Ventetiden på genoptræning markant forbedret

Borgere i Helsingør Kommune der bliver udskrevet fra hospitalet skal i gennemsnit vente 8,2 hverdage på at starte med genoptræning.

Borgere i Helsingør Kommune der bliver udskrevet fra hospitalet skal i gennemsnit vente 8,2 hverdage på at starte med genoptræning. Det viser kommunens seneste tal for september måned. Ventetiden på genoptræning har gennem længere tid været et fokusområde for Helsingør Kommune, da ventetiden tidligere har ligget for højt. Blandt andet på grund af langtidssygemeldinger, omstruktureringer og lederskift på genoptræningsområdet. Derfor fremgår det også i dagens udgave af Berlingske Tidende (20.09.2017), at ventetiden i Helsingør Kommune er høj, da artiklen bygger på ældre tal.

På baggrund af den lange ventetid i 2016 er der det seneste år blevet arbejdet intenst med at nedbringe ventetiden, og siden marts 2017 har ventetiden ligget under ti dage.

Helsingør Kommunes genoptræning har fortsat fokus på at holde ventetiden nede, så borgerne hurtigst muligt kan komme i gang med at genoptræne efter et hospitalsophold og dermed hurtigst muligt vende tilbage til et så normalt liv som muligt.  

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus