Kom til bydelsworkshop i Nordvest

Gang i Nordvest inviterer alle beboere i Nordvest til en bydelsworkshop onsdag d. 21. november kl. 17-20 i fælleshuset på Kingosvej.

På workshoppen kan man  høre mere om, hvad der er sket i løbet af det 1½ år projektet har været i gang og være med til at pege på, hvad der er det allervigtigste at arbejde videre med i udviklingen af fremtidens Nordvest. Bydelsworkshoppen åbnes af fungerende borgmester Henrik Møller.

Der er virkeligt sket meget i Helsingørs Nordvest kvarter det sidste halvandet år. Der er kommet et nyt vægmaleri, afholdt fællesspisninger, etableret en byhave, stiftet gå-, have-, lege- og malegrupper og meget andet. Det har været fantastisk at se at folk i området virkeligt har engageret sig og lært hinanden at kende på kryds og tværs,” siger Henrik Møller der selv er født og opvokset i området og har fulgt projektet helt fra starten.

Det er nu blevet tid til at evaluere indsatsen og kigge nærmere på hvilke aktiviteter, der skal fortsætte og hvilke aktiviteter områdets beboere kunne have lyst til at være med til at stable på benene i fremtiden. Derudover skal der på workshoppen diskuteres hvilke byrum, der er helt centrale i området og hvilke udfordringer og potentialer forskellige steder har – eks. Abildvængets Bibliotek, det lille butikstorv, stisystemerne i området, ’Cirklen’ ved Søvejen m.m. 

Beboernes viden og meninger er vigtige

 Forhåbentligt har man hørt om Gang i Nordvest, måske har man lige frem været med fra starten. Eller også har man bare lagt mærke til, at der sket ting og sager i kvarteret. Uanset hvad, så er der brug for og at komme og sige sin mening til workshoppen den 21. november,siger projektleder Stine Polke-Pedersen fra Helsingør Kommune.

Mens workshoppen afholdes vil der være legestue for børnene og efterfølgende fællesspisning. Det er gratis at deltage.

Tilmelding til projektleder Stine Polke-Pedersen på tlf. 25 31 36 19 eller spp03@helsingor.dk senest tirsdag 20/11.

Skriv gerne hvad du særligt ønsker at have indflydelse på, eks. Abildvængets Biblioteket, ’Cirklen’ eller aktiviteterne generelt