Pia Holm Nielsen bliver ny centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune

Efter vinterferien starter Pia Holm Nielsen som centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune.

Pia Holm Nielsen kommer fra en stilling som centerchef for Center for Byplanlægning, Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor hun i de sidste tre måneder har været konstitueret vicedirektør i Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Pia har en bred erfaring fra Miljøministeriet og Vestsjællands Amt.  I Helsingør Kommune skal hun være centerchef for By, Land og Vand.

Direktør Kim Jørgensen glæder sig til at byde velkommen til Pia Holm Nielsen i Helsingør Kommune:

Jeg glæder mig meget til at få Pia med på holdet. Pia kommer med masser af god erfaring, både hvad angår det konkret faglige, de mere udviklingsorienterede opgaver og politisk betjening. Jeg er sikker på, at By, Land og Vand går en god og spændende udvikling i møde med Pia ved roret, ligesom jeg er sikker på, at Pia med sin dialogorienterede, uddelegerende stil og sit gode humør vil passe rigtigt godt ind hos os. Et varmt "velkommen til" herfra.

Pia Holm Nielsen glæder sig til nye opgaver og udfordringer i Helsingør Kommune:

Jeg glæder mig til at møde mine nye kollegaer i By, Land og Vand. Jeg ser frem til at lære mere om centerets mange spændende opgaver, og også være med til at styrke centerets faglighed. Vi har et stort og spændende arbejde foran os, når vi skal i gang med at sætte rammerne for Helsingør Kommune igennem planstrategien, som skal understøtte den nye vision 2030. Helsingør har en unik historie, en smuk bymidte og storslået natur, som vi skal forvalte på bedste vis.

Privat bor Pia Holm Nielsen sammen med sin mand, har et barn på ti år og bor i Klampenborg og er 47 år.