Skolerne i Snekkerstens leder skifter karrierespor

Fredag d. 11. oktober er sidste skoledag for Tanja Steffe Nøhr

Fredag d. 11. oktober er sidste dag som leder af Skolerne i Snekkersten for Tanja Steffe Nøhr, som har valgt at blive selvstændig ledelses- og organisationskonsulent.

Tanja ser tilbage på nogle travle og spændende år, hvor innovation og udvikling på flere måder har stået i centrum:

”Jeg er stolt over, at vi på Skolerne i Snekkersten også ser vores rolle som skole, som et vigtigt samlingssted i lokalområdet, og at vi i vores tilgang til vores arbejde altid arbejder ud fra en tro på menneskers potentialer. Vi har turdet kastet os ud i at skrue op for en moderne skole, hvor elevernes innovative kompetencer og lokale løsninger på globale udfordringer har fyldt mere og mere i undervisningen rundt omkring på skolen. Jeg er ikke i tvivl om, at det er værdifuldt for eleverne, og det gør mig rigtig glad at tænke på.”

Hun fortsætter:

”Der er virkelig dedikerede medarbejdere og ledere på Skolerne i Snekkersten. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at de kommer til at fortsætte en rigtig god udvikling for skolen.”

Chef for Center for Dagtilbud og Skoler i Helsingør Kommune Rikke Reiter ærgrer sig over at måtte sige farvel, men ønsker samtidig Tanja god vind med den nye virksomhed og det spændende karriereskifte:

”Tak til Tanja for en stærk indsats og et rigtig godt samarbejde gennem årene. Skolerne i Snekkersten er inde i en spændende udvikling, som Tanja har stor del i. Nu skal vi så have gjort klar til næste etape og bygge videre på den indsats, Tanja har stået for. Stor respekt til Tanja for det nye kapitel, hun nu selv skal til at skrive.”

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer