Sundheds- eller sygeplejerske? Kom til Sygeplejefaglig Konference 2019 i Helsingør

Sygeplejefaglig Konference 2019 er for sundhedsplejersker og sygeplejersker, som arbejder eller bor i Helsingør Kommune. Vel mødt den 31. januar kl. 15.30

Dansk sygeplejeråd og Helsingør Kommune er gået sammen om et arrangement, der tager et kig på fremtiden for det nære sundhedsvæsen. I flere år har opgaverne bevæget sig fra hospital til kommunerne – og med den nye sundhedsreform er der igen lagt op til en god lejlighed for at dele viden og diskutere nye opgaver.

Sygeplejefaglig Konference 2019 er for sundhedsplejersker og sygeplejersker, som arbejder eller bor i Helsingør Kommune. Programmet byder på den nyeste faglige viden og godt selskab med engagerede kolleger til fagsnak og fest.

Konferencen finder sted den 31. januar 2019 kl. 15:30 – 20:30 på Helsingør Gymnasium, Borgmester P. Christensens Vej 3, 3000 Helsingør. Det er gratis at deltage, og programmet er sat sammen, så det er relevant for sundheds- og sygeplejersker uanset om de er ansat i kommunen, praksis, privat eller regionen.

Læs mere i invitationen til Sygefaglig konference 2019.