En kæmpe tak til jer alle

Tak fordi I bidrager til, at vi standser Corona-smitten og passer godt på hinanden i denne tid, skriver centerchef Rikke Reiter.

Rikke Reiter, Center for Dagtilbud og Skoler
Rikke Reiter, Center for Dagtilbud og Skoler

En hilsen fra centerchef Rikke Reiter, Center for Dagtilbud og Skoler:

Kære alle

Lad mig sige det helt kort: Tak fordi I alle bidrager til, at vi standser Corona-smitten og til, at vi passer godt på hinanden.

Gennem de sidste tre uger har vores hverdag været vendt på hovedet - og jeg ved godt, at det er rigtig svært for rigtig mange børn og unge – og deres forældre – at vores dagtilbud, skoler og fritidstilbud, foreninger og alt muligt andet er lukket ned.

Det er en helt ny situation for os alle. Mange oplever at skulle støtte og hjælpe deres børn med skolearbejdet eller skabe hyggelige dage for de små - samtidig med at de skal passe deres arbejde. Og selvom vi gradvist bliver bedre til at håndtere det, som dagene går – så er der også ting, der går den anden vej.

Savnet bliver større. Vi savner alle nogen og noget – samværet med vennerne i dagtilbuddet, de andre elever i klassen, lærerne, kollegaerne – at kunne gå til håndbold eller hygge sig i sit fritidstilbud, gå i biografen... Vi savner hverdagen.

Derfor er det også med stor glæde, at jeg ser, hvordan alle alligevel gør det så godt, som de overhovedet kan. Det gælder både børn, unge og deres forældre – og det gælder alle de mange ledere og medarbejdere, der enten knokler med at få nødundervisningen til at fungere hjemmefra, eller passer de børn, der har brug for at komme i nødpasning.

Der kommer et tidspunkt, hvor vi vender tilbage til noget mere normalt, og hvor venner igen kan mødes i skole og dagtilbud. Det glæder vi os nok alle til.

En kæmpe tak til jer alle - og rigtig god påske.