Gode oplevelser for børn i marts

Marts byder bl.a. på grise-fernisering, teaterkoncerter og Store Stranddag - få gode tips og ideer.

Grise-fernisering på Flynderupgård Museet

Søndag den 1. marts, på årets første forårsdag, inviterer Flynderupgård Museet til grisefernisering. Museets gæster vil få mulighed for at opleve de gamle danske landrace-grise i deres rette element – som en integreret del af det levende kulturlandskab på Flynderupgård. Grisene har fået en helt ny udendørs grisefold.

Alle er inviteret til at byde grisene velkommen på græs. Det er søndag den 1. marts kl. 10.30 i Flynderupgårds nye grisefold, syd for fårefolden.

Teater Fantast: Mustafas kiosk

Søndag den 8. marts kl. 11 inviterer Teater Fantast publikum ind i Mustafas kiosk. En ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi. En familieteaterkoncert bestående af 17 små scener, briller, parykker, falske tænder og en gravko, baseret på bogen 'Mustafas kiosk' af Jakob Martin Strid.

Sted: Kulturværftet
Varighed: Ca. 55 minutter
Alder: 4-10 år 

Læs mere

Jazzkoncert for børn med Casper Mikkelsen

Hvor kommer trommerne fra? Hvad er jazz? Og hvilke musikalske bånd er der mellem Afrikas savanne og New Yorks asfaltjungle? Alt det svarer Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på med glimt i øjet og musikalsk overskud. Det sker søndag den 15. marts kl. 14 i Toldkammeret.

Der er garanti for, at gryder og kagedåser får en ordentlig tur efter mødet med denne roste, sprudlende jazzkoncert i børnehøjde, hvor ingen kan undgå at blive smittet af trommefeberen.

Alder: Fra 4 år

Læs mere

Store Stranddag – den 29. marts

Søndag den 29. marts inviterer Helsingør Kommune og DGI Nordsjælland atter til Store Stranddag - denne gang på strandene i Hornbæk og Espergærde. Begge steder fra kl. 11-14.

Store Stranddag byder på et bredt udvalg af aktiviteter inden for motion, kultur og natur. I Hornbæk bliver der bl.a. cykeltur, vinterbadning, fitness på stranden og surfing.

Det er gratis at deltage, og alle kan være med.

Læs mere om Store Stranddag

Følg eventen i Espergærde på Facebook

Følg eventen i Hornbæk på Facebook