HippHopp-familier er i fuld vigør

De familier, som i Helsingør Kommune deltager i førskoleprogrammet HippHopp, arbejder på livet løs trods Corona-krisen.

40 familier i Helsingør Kommune er med i førskole-programmet HippHopp. Det er et kompetenceudviklende forældreprogram på 30 uger, som er målrettet forældre til kommende skolebørn.

Familierne gik i gang med programmet i oktober 2019, og det løber frem til slutningen af april i år, hvor børnene begynder i SFO. Normalt er en del af programmet, at familierne får hjemmebesøg hver anden uge. Men den går selvsagt ikke under Corona-krisen, hvor besøgene er erstattet af telefonsamtaler og mails.

Heldigvis ser det ikke ud til at påvirke familiernes engagement i HippHopp, fortæller pædagog Stine Bech Jedal, som sammen med sin kollega, pædagog Anita Baumgarten, står for programmet.

- Vi har fået søde og sjove tilbagemeldinger på, hvordan det går med de forskellige aktiviteter ude i hjemmene. Familierne sender os også billeder, fortæller Stine Bech Jedal.

Opgaver til hver dag

I HippHopp får familierne hver uge et materialesæt, hvor der er små opgaver til hver dag. Der er 10 emner, som går igen tre gange.

- I ugen før påskeferien var overskriften ’Sund og stærk’, og familierne skulle bl.a. ud og svinge sjippetovet, lave hinkeruder, øve sig i at fløjte og i køkkenet og lave sund mad sammen, fortæller Stine Bech Jedal:

- Familierne giver udtryk for, at det er rigtig rart at have konkrete aktiviteter og materialer til rådighed, især i denne tid. En familie skriver ligefrem, at hele familien er helt besat af at lave HippHopp nu.

Læs mere om HippHopp

Ovenstående folder er under opdatering, da der står en forkert kontaktperson. Hvis du vil vide mere om HippHopp, kan du henvende dig til Stine Bech Jedal, sje37@helsingor.dk, tlf. 25 31 27 39.

 

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer