Nyheder

Læs nyheder og seneste nyt fra Helsingør Kommune. Hold dig også opdateret med kulturarrangementer og andre spændende aktiviteter.

Vision 2030: Her er programmet til folkemødet om Helsingør Kommunes fremtid

07. februar 2019

Over 200 deltagere fordelt på 18 paneldebatter og 50 stande har meldt klar til folkemødet den 23. februar i Helsingør Hallen. På dagen kan du blande dig i debatten og blive klogere på kommunens styrker og udfordringer, mens du selv giver dit bidrag til fremtidens Helsingør Kommune.

150 elever dystede til Boost Battle

07. februar 2019

7.S1 på Skolen ved Rønnebær Allé vandt, da 25 hold skoleelever fra Helsingør Kommune den 6. februar var samlet til Boost Battle.

Hvad skal de nye veje ved Esrumvej 145 hedde?

06. februar 2019

Kom med din ide til to nye og navnløse veje ved det tidligere Helsingør Hospital, hvor der skal bygges nye boliger. 

To elever gør enestående fund

31. januar 2019

Agnes og Frederikke, som går på 9. klasses sciencelinje på Skolen ved Rønnebær Allé, har fundet en helt ny mælkesyrebakterie.

Pia Holm Nielsen bliver ny centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune

30. januar 2019

Efter vinterferien starter Pia Holm Nielsen som centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune. Pia Holm Nielsen kommer fra en stilling som centerchef for Center for Byplanlægning, Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor hun i de sidste tre måneder har været konstitueret vicedirektør i Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Pia har en bred erfaring fra Miljøministeriet og Vestsjællands Amt. 

Behov for styrket faglighed i hjemmeplejen

30. januar 2019

Rapport fra kommunernes revisionsfirma BDO viser, at der er behov for at sikre både faglige kompetencer og mere ensartede procedurer i dele af hjemmeplejen. Hjemmeplejen flytter nu sammen og vil have en mere direkte adgang til at dele viden systematisk. Projekt ”I Sikre Hænder” bidrager til kommunens fortsatte forbedringsarbejde.

Stadionbyggeri ramt af tragisk dødsulykke

27. januar 2019

Byggeriet af den nye stadion på Gl. Hellebækvej blev lørdag den 26/1 ramt af en tragisk arbejdsulykke, der kostede en bygningsarbejder livet

Helsingør Kommune søger en dyreholder til Helsingørs Grønne Vestkile

24. januar 2019

Helsingørs Grønne Vestkile – Vestkilen - er et kommunalt ejet naturområde, der afgræsses med kvæg som en del af naturplejen. Vestkilen er omfattet af en naturfredning, der skal fremme biodiversiteten.

Helsingør Kommune udbyder derfor området til en dyreholder, som vil bruge området til afgræsning. Aftalen løber fra 16. april 2019 til 31. marts 2024.

Sundheds- eller sygeplejerske? Kom til Sygefaglig Konference 2019 i Helsingør

23. januar 2019

Sygeplejefaglig Konference 2019 er for sundhedsplejersker og sygeplejersker, som arbejder eller bor i Helsingør Kommune. Programmet byder på den nyeste faglige viden og godt selskab med engagerede kolleger til fagsnak og fest. Vi ses den 31. januar 2019 kl. 15:30 – 20:30 på Helsingør Gymnasium, Borgmester P. Christensens Vej 3, 3000 Helsingør.

Espergærde Idrætsby indviet med fest og farver

22. januar 2019

Den 16. januar blev Espergærde Idrætsby indviet med fest, taler og masser af opvisninger fra Idrætsbyens kommende foreninger og brugere. Flere hundrede nysgerrige gæster benyttede dagen til at få en forsmag på aktiviteterne i husene og lykønske hinanden med de idrætsfaciliteter, de længe havde set frem til.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på de seneste nyheder.

Med vores nyhedsbrev får du alle nyheder fra Helsingør Kommune direkte i din indbakke. Helt gratis.

Abonnér på nyhedsbreve
Læs erhvervsnyt

Helsingør Kommune sender nyheder ud til det lokale erhvervsliv. Læs nyhederne og tilmeld dig vores erhvervsnyhedsbrev.

Læs erhvervsnyt

Center for Erhverv, Poltik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk