Nyheder

Læs nyheder og seneste nyt fra Helsingør Kommune. Hold dig også opdateret med kulturarrangementer og andre spændende aktiviteter.

Helsingør Kommune går efter at blive grøn foregangsby

13. december 2019

Den prestigefylde titel European Green Leaf uddeles hvert år til mindre europæiske byer eller kommuner på mellem 20.000-100.000 indbyggere som en anerkendelse af deres grønne indsatser.

Nationalparkplan nu i høring - kom med dine forslag

06. december 2019

Bestyrelsen for Nationalpark Kongernes Nordsjælland har i dag sendt Forslag til Nationalparkplan 2020-2026 i offentlig høring. Planen skal skabe fundament for en langsigtet udvikling for nationalparken og bygger blandt andet på de mange ideer, som borgere, foreninger, institutioner, kommuner og mange andre interesserede har bidraget med.

Vil du være sosu-assistent eller -hjælper? Så ansøg inden den 12. december og gå på skole i Helsingør

04. december 2019

Til januar begynder det næste Grundforløb 2, som giver adgang til uddannelserne som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent.

Kommuner sætter fokus på demens

02. december 2019

Mere end 100 deltagere fra 10 kommuner og en række organisationer delte viden om, hvordan kommuner sammen med erhvervsliv og foreningsliv kan skabe demensvenlige samfund og fællesskaber for mennesker med demens og deres pårørende.

Endnu en uddannelse på vej: Nu kan du tage hele social- og sundhedshjælperuddannelsen i Helsingør

29. november 2019

Helsingør Kommune og sosu-skolen SOSU H har netop indgået aftale om at oprette social- og sundhedshjælperuddannelsen i Helsingør. Det betyder, at nye nordsjællandske SOSU-elever nu kan vælge, om de vil tage deres uddannelse i Helsingør eller Hillerød.

Klubberne i Helsingørs boligområder ruster børn og unge til fremtiden

28. november 2019

Klubber i udsatte boligområder spiller en nøglerolle i at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. Det gælder også klubberne Tetriz og Cube i Helsingør, der har været case i en ny undersøgelse fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Jul i Helsingør Kommune

26. november 2019

Julen kommer til Helsingør, og i den gamle søfartsby foregår det naturligvis i båd, når Julemanden ankommer til Kongekajen. 

Mads Hasselgaard bliver ny skoleleder på Skolerne i Snekkersten

26. november 2019

Helsingør Kommune har ansat 44-årige Mads Hasselgaard som ny skoleleder på Skolerne i Snekkersten pr. 1. januar 2020. Mads kommer fra en stilling som daglig pædagogisk leder på Tibberupskolen og souschef på Espergærde Skole.

Få tjekket dine lunger den 20. november kl. 14.30-17.30 i Fiolgade i Helsingør

18. november 2019

I Danmark lever ca. 600.000 danskere med en lungesygdom – heraf 320.000 af den alvorlige lungesygdom KOL. Men mange ved det ikke selv. Mød op i Fællessalen, Fiolgade 17A i Helsingør, den 20. november og få tjekket dine lunger – for hvis du opdager symptomerne i tide, kan du komme til at leve godt med din sygdom.

Kunst ved det kommende sundhedshus skal kunne føles, høres og røres

14. november 2019

Tre kunstnere er blevet valgt til at skabe permanente kunstinstallationer til Helsingørs kommende og nye Sundhedshus.

Læs erhvervsnyt

Helsingør Kommune sender nyheder ud til det lokale erhvervsliv. Læs nyhederne og tilmeld dig vores erhvervsnyhedsbrev.

Læs erhvervsnyt
Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på de seneste nyheder.

Med vores nyhedsbrev får du alle nyheder fra Helsingør Kommune direkte i din indbakke. Helt gratis.

Abonnér på nyhedsbreve

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk