Følg den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland på hjemmesiden

Ny hjemmeside om Nationalpark Kongernes Nordsjælland giver både overblik og svar på de typiske spørgsmål om den kommende nationalpark

De fem kommuner Fredensborg, Gribskov, Halsnæs, Hillerød og Helsingør har i fællesskab oprettet www.kongernes-nordsjælland.dk, hvor du kan se den kommende nationalparks afgrænsning og læse mere om naturen, landskabet, kulturværdier og meget mere, uanset om du er beboer, virksomhed, lodsejer eller bare almindeligt interesseret i den kommende nationalpark.

Parken kommer til at strække sig fra Lynæs' gamle fiskerleje i vest til Kronborg Slot i øst - med udgangspunkt naturarealerne Esrum Sø, Gribskov, Arresø og Tisvilde Hegn.

I 2017 er det tid til de sidste forberedelser og offentlig inddragelse, inden Nationalpark Kongernes Nordsjælland officielt kan kalde sig Danmarks femte nationalpark i begyndelsen af 2018. I den proces kommer hjemmesiden også til at fungere som et arbejdsredskab med deling af viden og fakta til de forskellige interessenter i projektet.

Særligt for eksisterende eller kommende lodsejere rummer hjemmesiden en liste med spørgsmål og svar, som giver overblik over de spørgsmål, der mest har været fremme i arbejdet med at gøre nationalparken til virkelighed - og inddrage de indtil videre 283 lodsejere, der frivilligt har valgt at lægge jord til og støtte op om nationalparken.

På hjemmesiden kan erhvervslivet finde et udvalg af rapporter og eksempler på, hvordan en nationalpark kan skabe vækst i mange forskellige brancher.

Man vil også i løbet af 2017 kunne følge med i de borgermøder, udflugter og andre arrangementer, der vil blive afholdt, hvor man kan blive klogere på den kommende nationalpark.

Besøg hjemmesiden eller følg med på facebook.