Få inspiration til en bedre bolig

Helsingør Kommune sender en ny version af Magasinet Boligforbedring på gaden - med råd til boligejerne om energi- og klimaråd.

Når din bolig har brug for forbedring, kan det betale sig at gøre noget ved det - og du behøver ikke bevæge dig langt væk for at finde den rigtige hjælp. Sådan lyder budskabet i Magasinet Boligforbedring, der netop nu postomdeles her i kommunen.

Magasinet Boligforbedring er udkommet i en ny version, spækket med gode råd, nyttig viden og flotte illustrationer, der hjælper boligejerne i gang med deres boligforbedringsprojekt. Her i kommunen er der mange huse, der er ’oppe i alderen’, og for de fleste er det en god investering både for komfort og energiøkonomien at få boligen set efter i sømmene.

Med Magasinet Boligforbedring får boligejerne rådgivning om, hvordan de kan forbedre deres hjem, så det igen har de bedste faciliteter og energirigtige løsninger.

Du kan også læse artiklerne fra Helsingør Kommune og finde din lokale fagmand

Renovering og forbedring

Magasinet indeholder artikler omkring renovering og forbedring af hjemmet – indvendigt og udvendigt. Det inspirerer til kommende byggeprojekter og informerer om, hvad man som boligejer skal være opmærksom på i forbindelse med forskellige forbedringer.

Hvad enten boligforbedringen er et gør det selv-projekt eller involverer hjælp fra entreprenører og håndværkere, ligger der arbejde for mange millioner kroner i boligforbedringer og venter. Derfor deltager flere lokale firmaer og håndværkere i magasinet. Intentionen med magasinet er nemlig, at det skal bygge bro mellem læsere, der har et boligforbedringsbehov, og de lokale erhvervsdrivende, der kan hjælpe dem.

Magasinet er postomdelt til huse og rækkehuse i Helsingør Kommune. Det er Helsingør Kommune og mediebureauet nord advertising, der sammen udgiver Magasinet Boligforbedring. Magasinet er finansieret af annoncerne for lokale firmaer, og det udgives derfor uden udgift.